Uncategorized

Eläinfysioterapia

Eläinfysioterapeutti on fysioterapeutin koulutuksen saanut henkilö, jolla on lisäksi eläinfysioterapian erikoistumiskoulutus. DH Fysiossa eläinfysioterapeutin työvälineinä ovat mm aktiiviset harjoitteet ja niiden ohjaaminen omistajalle, hieronta, venyttely, fasciahoidot, laser, lämpökamerakuvaus sekä akupunktio.

Eläinfysioterapeutin asiakkaita ovat yhtälailla kuntoutettavat koirat, kuin harraste- ja kotikoirat. Operaatioiden tai tapaturmien jälkeen pääpaino on toimintakyvyn mahdollisimman hyvä palauttaminen, kun taas harrastekoirilla tavoite on ylläpitää ja parantaa toimintakykyä ja ennaltaehkäistä rasitusvammoja. Iäkkäämmät koirat taas hyötyvät erityisesti mahdollisimman kivuttomista ja mukavista eläkepäivistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *